HTML

szabó_magda_történelem

Friss topikok

Üdvözlet

2012.11.05. 22:32 priszlinger

Kedves Diákok!


Mostantól ezen a blogon kapjátok meg a plusz anyagokat, házi feladatokat, információkat a történelem óráinkról. Minden bejegyzésből egyértelműen ki fog derülni, hogy hanyadik osztályosoknak szól. A füzetbe ezentúl nem kell beragasztgatni az általam a tankönyv anyaga mellé összeállított jegyzetet, de a házi feladattal kapcsolatban lesz változás:

- mostantól minden óra után automatikusan házi feladat, hogy az óra témájával megegyező tankönyvi anyagrészről egy vázlatot kell készítenetek a füzetbe (természetesen minden óra után szóban is elmondom, hogy a tankönyvben hol található az adott anyagrész)

- az itt pluszban feladott házi feladatok megoldását a füzetbe kell leírnotok

Az órán elhangzottak mellett minden következő találkozásra legalább háromszor olvassátok el a tankönyv fejezetét! Így biztosan sikerül megtanulni.

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: üdvözlet 5. osztály 6. osztály 8. osztály

A bejegyzés trackback címe:

https://szmtortenelem.blog.hu/api/trackback/id/tr194892752

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása